Viola Holt en Catherine Keyl ruziën lekker door

22 juli 2013 14:55 | sterren | Door Televizier

Ranking the Stars lijkt er alles aan te doen om zoveel mogelijk oude ruzies op te rakelen. Zo ruziën Viola Holt en Catherine Keyl ook lekker door in het programma.

Ranking the Stars lijkt er alles aan te doen om kijkers voor zich te winnen. Zo rakelt het programma heel wat oude bitchfights op. Eerst zette het programma aartsvijanden Patty Brard en Chazia Mourali tegenover elkaar en nu moeten ook Viola Holt en Catherine Keyl eraan geloven.

Filemon Wesselink

Binnen tien minuten weet Filemon Wesselink de eeuwenoude ruzie tussen de twee dames alweer nieuw leven in te blazen. Wesselink vindt het namelijk "niet chique" hoe de presentatrices al jaren ruzie maken. Met name toen Viola Catherine "een slang met gordelroos" noemde.

Hierop reageert Viola dat de aanleiding daarvoor ook niet chique was. Al snel gooit Viola het erop dat Catherine inmiddels haar excuses heeft aangeboden en dat het zo goed is. Ondertussen vertellen de gezichten van Holt en Keyl de kijker iets totaal anders.

Catherine Keyl

Aan het AD laat Catherine weten niet meer in te willen gaan op de ruzie. Ze was dan ook teleurgesteld dat de vete opnieuw werd aangehaald in het programma: "Ik wilde eerst niet meedoen, maar toen dacht ik ach, het is zo lang geleden. Maar er kwamen opmerkingen die 18 jaar geleden ook zijn gemaakt. Ik ben er maar niet op in gegaan."

Viola Holt

Inmiddels heeft Viola Holt op haar Facebook-pagina gereageerd op het hele gebeuren. Ze laat weten helemaal klaar te zijn met de complete televisiewereld.

Meer over