Rentree?

Viola Holt gevraagd voor Expeditie Robinson

2 augustus 2019 13:31 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Viola Holt is gevraagd voor Expeditie Robinson. De bijna 70-jarige voormalig tv-presentatrice heeft het aanbod afgeslagen.

Het had weinig gescheeld of Viola Holt had haar rentree op de televisie gemaakt. Althans, als het lag aan de makers van Expeditie Robinson. De redactie van de survivalshow op RTL 5 zou de 69-jarige oud-presentatrice hebben benaderd voor deelname, maar Holt heeft voor de eer bedankt. Dat laat ze donderdagavond weten in Shownieuws.

Voor paal zitten

Viola, die tegenwoordig in de kringloopwinkel werkt, zegt: "Ik werd twee weken geleden nog gevraagd voor Expeditie Robinson, joh. Ik word 70. Dan ga je toch niet meer 24 uur per dag op een paal in het water zitten?!"

Beter laat dan nooit

Hoewel Viola in het gesprek met Shownieuws ook aangeeft het liefst vergeten te willen worden, is ze voor een specifiek tv-programma wel te porren. Ze ziet zichzelf wel in een nieuw seizoen van Beter laat dan nooit, het reisprogramma van RTL waarin oudere BN'ers met elkaar op reis gaan. Afgelopen seizoen waren dat Peter Faber, Willibrord Frequin, Barry Stevens en Gerard Cox, maar in de versie die Viola voor ogen heeft gaan er met haar alleen vrouwen mee. "Tineke de Nooij, Astrid Engels en Gerda Havertong, want dat zijn net als ik vrouwen met een verhaal die wat te vertellen hebben.”

Telefoonboek

Viola Holt was vanaf 1970 van de vorige eeuw veel op televisie te zien, onder meer als presentator van De 5 Uur Show. Inmiddels is ze niet meer op tv. "Ik heb een cv als een telefoonboek, maar jongeren weten niet eens meer wat een telefoonboek is tegenwoordig."

Meer over