Viola Holt maakt opnieuw ruzie met Catherine Keyl

17 Juli 2013 15:43 | sterren | Door Televizier

Viola Holt rakelt vandaag opnieuw de ruzie tussen haar en Catherine Keyl op. De diva stelt dat de ruzie nooit verzonnen is.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

De 5 Uur Show mag dan al vijftien jaar van de buis zijn, dat weerhoudt Viola Holt en Catherine Keyl er niet van om nog flink ruzie te maken over het programma. Keyl beweerde eerder al dat de ruzie tussen de twee verzonnen was ter promotie van het programma. Vandaag vertelt Viola dat dit onzin is.

RTL Boulevard

Op haar Facebook-pagina schrijft Holt: "Zucht, weer RTL Boulevard... Catherine had gezegd dat ruzie tussen ons was verzonnen door de producent van De 5 Uur Show, hoe verzint ze het!? Mijn commentaar: das niet waar en verder geen commentaar, ook vast namens good old Leo Janssen. Topproducent. Ik ga lekker van de zon genieten i.p.v. me mooi maken voor de Boulevard camera.

Klaar met tv

Verder laat de voormalig presentatrice weten dat ze echt helemaal klaar is met het televisiewereldje. Ze heeft RTL Boulevard dan ook de deur gewezen: "Nogmaals gezegd dat ik alleen voor Paul de Leeuw een uitzondering maakte... want ik ben echt klaar met tv", aldus Holt. 

Wij zijn benieuwd wanneer Catherine Keyl weer met een reactie komt.

Meer over