Vlogger Emile Ratelband scheert zich kaal voor meer views

28 juli 2016 13:35 | sterren | Door Televizier

© Screenshot Ratelband.tv

Emile Ratelband is sinds begin dit jaar vlogger, maar zijn YouTube-kanaal heeft pas 170 abonnees. Om wat meer aandacht te trekken maakte de positiviteitsgoeroe de speciale vlog 'Ratelband gaat kaal'.

Emile kreeg voor de promotie van zijn kanaal advies van de populaire vlogger Renée van der Schoot. Emile is blij met haar hulp: "Renée heeft mij een aantal stappen gegeven met de geheimen om een goede vlog te maken en ervoor te zorgen dat je heel veel kijkers krijgt."

Succes verzekerd

Emile heeft hoge verwachtingen van zijn kaalscheerstunt. "Renée heeft gezegd dat succes is verzekerd", aldus de 67-jarige positiviteitsgoeroe. "Ik luister gewoon naar dé vlog-goeroe van Nederland." Tot nu toe was het populairste vlog van Emile een filmpje over Zwarte Piet, met 12.000 kijkers. De meeste vlogs blijven echter steken rond de 1.000 kijkers.

Duimpje omhoog

Aan 'Ratelband gaat kaal' de schone taak om het tij te keren. Als een rasechte vlogger spreekt Emile zijn kijkers toe: "Als je het leuk vond, geef je natuurlijk een duimpje. En vond je er niks aan, dan geef je een duimpje op de verkeerde kant." In 20 uur tijd is de vlog 256 keer bekeken. 32 kijkers gaven een duimpje omhoog, 6 een duimpje 'op de verkeerde kant'.

Bekijk de nu al legendarische vlog hieronder:

 

Meer over