Beterschap

Vlogger Enzo Knol breekt teen bij taekwandoles

17 november 2019 17:33 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa

Vloggen is een vak met het nodige risico, vooral als je in Amerika bent en Area 51 betreedt. Enzo Knol maakt het wat minder bont, maar de vlogger had zondag wel te kampen met wat lastige omstandigheden. Hij brak namelijk zijn teen bij een taekwandoles.

Op foto's die Knol heeft geplaatst op zijn Instagram is te zien hoe de vlogger op een ziekenhuisbed zit terwijl hij twee röntgenfoto's van zijn voet vasthoudt. "Daar zit je dan met je dikke teen in het ziekenhuis. Helaas gebroken door een lesje taekwondo", is de begeleidende tekst.

Beeld

Gelukkig voor de fans kan Enzo nog steeds lachen en staat het moment suprême op beeld. "Blijven lachen mensen! Verder ben ik namelijk helemaal gezond. Natuurlijk staat het moment dat ik mijn teen breek op beeld. Binnenkort op mijn Youtube-kanaal." Een geluk bij een ongeluk dus.

Beterschap

De populairste Nederlandstalige vlogger krijgt allerlei beterschapswensen. Zo is dj Nicky Romero er als de kippen bij om Enzo beterschap te wensen en vallen de fans over elkaar heen om de eerste reactie te geven.

Meer over