Vonnis in panty-rechtszaak Patricia Paay op 12 april

27 februari 2017 14:27 | sterren | Door Televizier

© TLC/Nick van Ormondt

De rechtbank in Haarlem doet op 12 april uitspraak in de zaak tussen Patricia Paay en haar buurman en voormalige zakenpartner Maarten Oostvogel. Het gaat hier niet over de uitgelekte seksvideo, maar over de pantylijn van de diva. 

De rechtbank was de sekstape van Patricia Paay nog niet vergeten. Mede door de commotie rond de gelekte plasvideo werd de rechtszaak achter gesloten deuren gehouden. Ondanks dat de pers niet welkom was, stonden de nodige journalisten de diva na afloop op te wachten.

Vertrouwen

Na een uur kwamen beide partijen de zaal uit. Volgens de advocaat van de zangeres verliep de zaak naar verwachting. “We hebben de rechter informatie kunnen geven.” Patries mocht na afloop niks zeggen, maar liet wel even weten of ze hoop heeft op een goede afloop van de zaak: “Ik heb vertrouwen in mezelf. Altijd.” Gelukkig is haar zekerheid niet geschaad de afgelopen maand. Oostvogel zelf was minder spraakzaam en liep weg zonder iets te zeggen.

Panty

Patricia ligt al langere tijd in de clinch met haar voormalige zakenpartner. Vorig jaar sleepte ze hem voor de rechter in verband met een conflict over geld. De pas getrouwde Paay gaf toestemming om haar naam te gebruiken voor een pantylijn, maar ontving naar eigen zeggen nooit het beloofde geld. Volgens de buurman heeft de diva allang haar centjes gekregen. La Paay liet niet over zich heen lopen en stapte naar de rechter, waar ze vandaag haar zegje mocht doen.

Seksvideo

Patricia’s ex Nicky van Dam beschuldigde twee weken geleden Maarten Oostvogel van het uitlekken van de seksvideo. De voormalige zakenpartner ontkende ook maar iets te maken te hebben met het filmpje waarin een ex van de diva zijn blaas leegt en op haar mond mikt. Onlangs liet Oostvogel nog weten haar te willen raken, maar dan wel in de rechtszaak. Of hem dat ook daadwerkelijk gelukt is, horen we 12 april.

Lees ook: Patricia’s buurman doet zegje in RTL Boulevard

Meer over