'Op het moment zelf logisch'

Waldemar Torenstra baalde achteraf van blote billen in Het Perfecte Plaatje

9 november 2023 18:32 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Waldemar Torenstra kijkt met enigszins gemengde gevoelens terug op zijn deelname aan Het perfecte plaatje. De acteur gaf zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot tijdens de fotowedstrijd en achteraf heeft hij daar toch z'n twijfels bij.

Voor de camera's van RTL Boulevard blikt Torenstra (49) terug op zijn tijd in Het perfecte plaatje waar hij na zes afleveringen het onderspit moest delven.

Veel geleerd

Torenstra laat weten in de eerste plaats veel geleerd te hebben, al heeft hij er net te weinig effort in kunnen steken om door te gaan. Toch wil hij meer met fotografie gaan doen, al was het maar op amateurniveau om betere foto's van zijn gezin te maken. Ook lijkt het hem boeiend om zich toe te leggen op portretfotografie en te werken met kunstmatig licht.

Duinen

Uiteraard stond hij ook stil bij het volgens heel wat kijkers onvergetelijke moment waarop medekandidaat Niek Roozen hem vroeg met de billen bloot te gaan voor de macroshoot. Roozen zag in zijn gespierde bilpartij een stel zandduinen waar een kudde kamelen doorheen trok.

De billen van Waldemar leverde Niek hoge punten op
De billen van Waldemar leverde Niek hoge punten op

Bloot

Waldemar reageert op het eindresultaat dat door meer dan een miljoen kijkers werd gezien: "Kijk, dat is iets dat op het moment heel logisch lijkt. Hij vraagt het aan mij, je bent daar met elkaar foto's aan het maken en je denkt 'natuurlijk, dat is een duin!'. Maar daar denk je later van 'hmmm... is het nou wel zo fijn om daar voor heel Nederland mee op tv te gaan?"

Torenstra twijfelt over de beslissing: "Misschien had ik het achteraf niet zo gedaan. Aan de andere kant, het is ook zo: 't zijn maar een stel blote billen."

Meer over