Wat heeft Barbie aan haar gezicht gedaan?

Samantha, aka Barbie, heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan. Twitteraars waren in shock tijdens haar nieuwe reallifesoap. Ze ziet er nu behoorlijk anders uit dan in Oh Oh Cherso

Tijdens de debuutaflevering van Samantha & Michael: Enkeltje Torremolinos kregen de realitysterren bakken kritiek op hun uiterlijk. 530 duizend mensen zagen hoe Samantha met kleine spleetogen, opgeblazen lippen en een opgevuld voorhoofd ten tonele verscheen. 

Botox

Dat Samantha en haar man Michael niet vies zijn van een spuitje botox zagen we al in voorgaande seizoenen. Ze gingen geregeld langs bij een kliniek. Naast botox is Michael een veelvuldig anabolengebruiker. Een middel waarmee hij zijn spieren tot maximale breedte oppompt. 

Gordon

Ook de sterren is het tafereel niet ontgaan. RTL-collega Gordon liet op Facebook zijn verontwaardiging blijven: 'De arts moet uit zijn functie worden gezet!'

Paars kleurtje

Niet alleen over het botoxgebruik werd getwitterd; ze zijn behoorlijk bruin en dat was voer voor gesprek. Dat is waarschijnlijk het gevolg van een dagelijkse zonnebank en een overdosis aan zonlicht. In Torremolinos, de nieuwe woonplek van het stel, zal dat nog wel een tandje erger worden.

Lees ook:
Nieuwe serie Barbie en Michael heet Enkeltje Torremolinos of Barbie heeft haar borsten weer laten vergroten

Meer over:

Reageren