Onvergeeflijk

Waylon reageert op geruchten vreemdgaan: ‘Ik heb het verkloot’

17 juni 2022 15:10 | sterren | Door Esther Hut

Afgelopen week werd er al gespeculeerd over Waylon die tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman zou zijn vreemdgegaan. Nu komt de zanger zelf met een statement.

Op zijn Instagram heeft Waylon een foto geplaatst met de tekst “I know I fucked up”, waarmee hij de geruchten dus toegeeft. Verder zegt hij dat hij hulp moet gaan zoeken. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

Chat gesprekken online

Een paar weken geleden verwelkomden Waylon en Bibi nog hun tweede kindje Chester. En ze hebben al een dochter van 3 jaar genaamd Teddy. Yvonne Coldeweijer en Juicechannel brachten deze week naar buiten dat Waylon dus tijdens de laatste zwangerschap zou vreemd zijn gegaan met een dame genaamd Jadey Lois. Juicechannel wist zelfs gesprekken tussen de twee te publiceren.

Ik ben een lul

Waylon sluit zijn post af met: “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!”

Meer over