Waylon volgt Anouk op als Voice-coach

30 Mei 2016 19:23 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Waylon is de nieuwe coach van The voice of Holland. Hij vervangt komend seizoen Anouk die zich volledig op het moederschap wil richten en daarom een jaartje overslaat.

RTL Boulevard mocht het nieuws bekend maken en Waylon had voor de vorm een spannend filmpje opgenomen waarin hij als inbreker binnensloop bij The Voice om Anouks naam van de draaistoel te schroeven en zelf plaats te nemen. 

Een seizoen

Albert Verlinde benadrukte dat Waylon "slechts" als vervanger is aangesteld. Anouk is van plan om volgend jaar gewoon weer van de partij te zijn. Ze wilde ook dit seizoen meedoen, maar uiteindelijk bleek het agendatechnisch voor zowel de andere coaches als Wendy van Dijk en Martijn Krabbé onmogelijk om te wachten tot ze volledig hersteld was van haar bevalling.

Nieuwkomers

Met de toevoeging van Waylon is Ali B ineens de oude rot onder de coaches. Guus Meeuwis is ook nieuw en de enige dame, Miss Montreal, doet pas één seizoen mee. Wat al die kersverse coaches voor onderlinge dynamiek gaan hebben, blijkt dit najaar in het nieuwe seizoen van The voice.

Meer over