Door ziekte dochter

Wendy van Dijk toch niet te zien in nieuwe reeks van Medisch Centrum West

18 april 2024 22:26 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP / Fotograaf Sander Koning

Talpa werkt momenteel aan een nieuwe reeks van Medisch Centrum West. Wendy van Dijk werd genoemd als hoofdrolspeelster van de ziekenhuisserie, maar dat gaat niet door. De presentatrice en actrice zal niet te zien zijn in de doorstart van de serie.

Ze heeft laten weten dat ze de rol heeft afgeslagen, omdat haar dochter Lizzy nog niet hersteld is. Dat heeft Talpa bevestigd aan het ANP.

Geen rol in Medisch Centrum West

''Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch Centrum West. Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie”, aldus een woordvoerder van Talpa. ''Dat vinden wij heel spijtig, maar daar hebben wij vanzelfsprekend alle begrip voor.”

Het is nog niet bekend wie er wel te zien zijn in de doorstart van Medisch Centrum West en wanneer de serie op SBS6 te zien is. 

Zieke dochter

De dochter van Wendy van Dijk werd onlangs gediagnosticeerd met een zeldzame bloedziekte, waardoor de actrice haar werkzaamheden voorlopig heeft neergelegd. Volgens Talpa is het nog niet duidelijk wanneer ze haar werkzaamheden weer oppakt.

Meer over