Na gezondheidsproblemen dochter

Wendy van Dijk weer aan het werk voor SBS6

11 juni 2024 07:58 | sterren | Door Tessa Kok

© William Rutten

Presentatrice en actrice Wendy van Dijk heeft haar tv-werkzaamheden weer opgepakt. Dat blijkt uit een bericht dat de presentatrice deelt via Instagram Stories. Van Dijk had haar werkzaamheden tijdelijk neergelegd nadat bekend werd dat haar dochtertje Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft.

Nieuw seizoen

Op Instagram Stories deelde Wendy van Dijk maandagavond een bericht van visagist Mari van de Ven. Hij plaatste een foto van Wendy, met daarbij de tekst: 'Daar gaan we met een nieuw seizoen voor SBS, Wendy van Dijk. Binnenkort meer'. Wendy heeft zijn bericht gedeeld en daarop gereageerd 'Jaaaa. Ik heb je gemist lieve Mari', schrijft ze. 'Maar we gaan elkaar weer wat vaker zien'. 

Hieruit blijkt dat Van Dijk haar tv-werkzaamheden weer heeft opgepakt. Het is nog niet bekend voor welk programma er een nieuw seizoen gemaakt wordt en welke rol Wendy hierin speelt.

Dochter Lizzy

De presentatrice maakte in januari bekend dat ze haar tv-werk tijdelijk neerlegde. Dit had allemaal te maken met de gezondheid van haar dochter Lizzy, die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Hierdoor moest ze een rol in de doorstart van ziekenhuisserie Medisch Centrum West aan zich voorbij laten gaan. Ook de opnames van spelshow Wie van de Drie werden uitgesteld.

Meer over