Wesley mag vreemdgaan van Yolanthe

6 September 2016 14:35 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Yolanthe Sneijder-Cabau zou het snappen als manlief Wesley een nachtje met een ‘jong ding’ zou doorbrengen zodra ze haar looks verliest. In RTL 4’s The story of my life gaf ze toe dat niet raar te vinden.  

Yolanthe kwam tot die conclusie toen ze zichzelf als zestiger zag met een gezicht vol rimpels en vlekjes. Geschokt keek ze naar haar toekomstbeeld: “Ik denk dat tegen die tijd Wesley wel een paar slippertjes heeft gemaakt. Als ik er zo uitzie, dan moet ik het hem wel vergeven."

Slippertje

De 31-jarige presentatrice staat er niet om te springen, maar als Wesley een slippertje zou maken is dat niet het einde van de wereld: “Natuurlijk zou ik hopen dat we elkaar altijd trouw blijven. Maar als het gebeurt zou ik het kunnen vergeven... Zolang het maar niet een hele liefdesaffaire is met een tweede gezin. Een tweede leven zou moeilijk zijn voor mij. Maar ja, als ik er zo uitzie en hij kan met een jong ding een leuke avond hebben, ach…” 

Kapot

Wesley is op zijn beurt minder vergevingsgezind. De sterspeler maakt er geen geheim van jaloers aangelegd te zijn: “Ik zou het niet kunnen handelen, het zou me kapotmaken." Toch denkt hij dat hun huwelijk een eventuele affaire zou overleven omdat hun liefde sterk genoeg is. 

Sexy 60-jarige

Als bewijs liet hij vol trots aan The story of my life-presentatrice Linda de Mol weten zijn 60-jarige echtgenote nog steeds sexy te vinden en het nog altijd met haar te willen doen. Yo zegt op die leeftijd genoeg te hebben aan één of twee keer per week.

Lees ook:
Bescheiden succes voor Story of my life met Wesley en Yolanthe

Meer over