Wie zijn toch die haaien achter Katy Perry?

3 februari 2015 14:55 | sterren | Door Televizier

© YouTube - Complex

Katy Perry stal de show tijdens haar optreden in de rust van de Super Bowl. Maar bijna net zoveel aandacht kregen de falende dansende haaien achter haar.

Tijdens de nummers Teenage Dream en California Gurls dansten achter Katy Perry twee haaien. De rechterhaai zat helemaal goed met de choreografie, maar de linkerhaai vergat op een gegeven moment zijn pasjes. Hij stond een beetje knullig met z’n armen te zwaaien. Dit zorgde voor de nodige hilariteit op social media. #LeftShark werd direct een trending topic op Twitter. 

Snoop Dogg

Veel kijkers vroegen zich af wie er nou in die haaienpakken zaten. Was die linkerhaai wel echt een danser? Rapper Snoop Dogg, die met Katy Perry het nummer California Gurls maakte, schreef op Twitter dat hij op het podium stond: 

Dansers

Pas later kwam de aap uit de mouw. Het zijn Bryan Gaw en Scott Myrick, die allebei al vijf jaar optreden met Katy Perry. Ze laten dit weten op Instagram. Bryan Gaw schreef op Twitter dat hij links van Katy Perry danste en dus de beroemde Left Shark was. We weten nog niet of de klunzige pasjes bij de choreografie hoorden: misschien was het wel een gehaaide grap.  

Taylor Swift

De dansers van Katy Perry zijn vaker onderwerp van discussie. Vorig jaar had de Roar-zangeres ruzie met Taylor Swift over drie dansers. Die dansers zouden op tournee gaan met Taylor, maar wilden uiteindelijk toch liever met Katy touren.

Lees ook: De Super Bowl-show van Katy Perry was een groot succes.

Meer over