Wilbert Gieske keert weer terug in GTST

12 mei 2016 15:43 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Wilbert Gieske a.k.a. Robert Alberts keert na een afwezigheid van ruim drie maanden terug in Goede tijden slechte tijden. Vanaf woensdag 18 mei loopt hij twee maanden rond in soapdorp Meerdijk.

Zoon Sil Selmhorst maakte niet lang geleden zijn opwachting in Meerdijk. Nu maakt ook vader Robert zijn rentree. Sil zat sinds 2011 vast in de gevangenis voor de moord op de verloofde van zijn moeder Laura (Jette van der Meij).

Sil

Het is wel duidelijk dat Robert niet wist dat zijn zoon weer op vrije voeten is en de jongen lijkt niet erg blij met de terugkeer van zijn vader. Of Laura haar ex weer in de armen sluit, laat de 69-jarige acteur in het midden.

Feest

Volgens Wilbert is het een feestje om weer 'in Meerdijk' te zijn. "Eerst ben ik drie maanden met Bartho (soapbroer Jef Alberts) in de weer geweest en nu mag ik weer de vader-zoonrelatie spelen," zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Oudgediende

Wilbert heeft al heel wat jaren rondgelopen op de set. Eerst van 1990 tot 2008 en vorig jaar keerde de acteur terug om zijn broer te bezoeken. Eind januari vertrok Robert samen met Jef naar Frankrijk om een wijnboerderij te beginnen. 

Kijk hier de interviews met de GTST-acteurs Wilbert, Soy en Jette. Bekijk ook de eerste beelden van Roberts rentree.

Meer over