Wilfred Genee al 45 dagen op rij op televisie

23 juli 2014 14:44 | sterren | Door Televizier

© Kastermans/RTL

Wilfred Genee maakt vanavond voor de 45ste avond op rij een talkshow. Hij begon 45 dagen geleden met VI Oranje en Genee is nu presentator bij Tour du Jour.

Wilfred Genee, die Matthijs van Nieuwkerk onlangs nog arrogant noemde, is nu al 45 dagen achtereenvolgens op televisie te zien. Toch blijft de presentator tot het einde van de Tour de France op televisie. “Of je er blij van moet worden als kijker, weet ik niet, maar dat is een ander verhaal“, vertelt de RTL-presentator op Q-music.

Kijkcijfers

De kijkcijfers van VI Oranje waren niet al te best en ook Tour du Jour scoort niet goed. Volgens Wilfred Genee heeft dit te maken met externe factoren. “Het is met het warme weer natuurlijk wel wat minder en met die ramp, dat is natuurlijk veel belangrijker dan alles wat wij doen. Het is al met al nog een drukke tijd.“ 

Tour du Jour

De laatste Tour du Jour is zondagavond op de buis. “En dan begint Voetbal International weer op 11 augustus. Er is vorige week een gesprek geweest tussen de mannen en dat is een heel goed gesprek geweest, haha.” Hij doelt op het gesprek waarin de ruziënde Johan Derksen en René van der Gijp om tafel gingen. “Het was een bijzonder gesprek, een apart gesprek, laten we het daarop houden. Ik heb beide heren wel met enige verbazing aangekeken. Het feit dat er goed gesproken is, betekent dat we op 11 augustus weer van start kunnen.”

Wilfred Genee had tijdens de opnames liever in Curaçao gezeten.

Meer over