Wilfred Genee en prinses Beatrix genomineerd voor Dom Bontje

1 December 2017 14:27 | sterren | Door Televizier

De Bont voor Dieren heeft haar nominatielijst voor Dom Bontje 2017 bekendgemaakt en daar staan weer heel wat bekende namen bij. Zo zijn onder anderen prinses Beatrix, Wilfred Genee en Ronnie Flex genomineerd.

Stylist Bastiaan van Schaik, Wilfred Genee en Ronnie Flex maken kans op de titel omdat zij dit jaar alle drie een jas met bontkraag droegen. Social-influencer Lizzy van der Ligt is ook genomineerd. Zij droeg een bontslipper en dat is uit den boze volgens de Bont voor Dieren.

Prinses Beatrix

Prinses Beatrix maakt het al helemaal bont: zij is voor de derde keer genomineerd voor de ongelukkige titel. De vorige twee keer won ze zelfs, maar daar lijkt ze zich niets van aan te trekken. De Balkjes maken de lijst van genomineerden compleet. De realitysterren van LindaTV zijn meerdere keren gespot met een bontkraag om hun nek.

Koningin Máxima

De Bont voor Dieren organiseert al sinds 2004 de verkiezing. Eerder kregen onder anderen koningin Máxima, Gerard Joling, Yolanthe Sneijder-Cabau en prinses Beatrix de titel. Hier kun je stemmen op de genomineerden van dit jaar. 

Meer over