Wilfred Genee tekent contract tijdens live-uitzending Voetbal Inside

1 maart 2016 09:10 | sterren | Door Televizier

De uitzending van Voetbal Inside liep maandagavond anders dan verwacht voor Wilfred Genee. Hij kreeg namelijk live een contract onder zijn neus geschoven.

Zenderdirecteur Marco Louwerens kwam maandagavond onverwachts de studio binnenlopen van Voetbal Inside. Maar hij dat deed hij niet zonder reden. Hij kwam een verbaasde Wilfred Genee verblijden met een nieuw contract. "Het ging de laatste tijd zo vaak over dat contract van jou en we werden er allemaal een beetje moe van. Nu kreeg ik het contract vandaag op mijn bureau, dus als je even tekent dan zijn we ervan af", zegt Louwerens. De 48-jarige Wilfred is sowieso tot 2018 te zien bij RTL. 

Meer inbreng 

Wilfred en RTL zijn al langere tijd in gesprek over zijn toekomst bij de zender. De presentator wil meer inbreng en zoals het er nu uit ziet krijgt hij dat. Naast dat hij Voetbal Inside en Wat Gaat er Nu door Je heen presenteert is hij binnenkort ook te zien met de voetbalquiz Matchwinner. In dit programma kunnen voetballiefhebbers kans maken op een bedrag van 10.000 euro voor hun voetbalvereniging en zichzelf. 

Matchwinner is vanaf 11 april elke maandag te zien om 22.00 op RTL7 

Zie hieronder het fragment:

Meer over