'Alles aan doen'

Wilfred Genee wil Jan Boskamp als analist bij Veronica Offside

6 september 2022 14:24 | sterren | Door Esther Hut

© Talpa

Wilfred Genee is nu een paar weken onderweg met zijn nieuwe programma Veronica Offside, en hoewel dat best prima loopt mist hij toch nog iets.

Of beter gezegd iemand. Wilfred wil namelijk Jan Boskamp terug aan tafel als analist. Dat vertelde de presentator vanmorgen in gesprek met de ochtendshow van Veronica.

Overbodig

Jan Boskamp was altijd een graag geziene tafelgast bij Veronica Inside, maar toen dat programma werd omgedoopt tot Vandaag Inside en er niet meer hoofdzakelijk over voetbal gesproken werd, werd hij overbodig.

In ochtendshow werd aan Wilfred gevraagd of het niet beter voor Veronica Offside zou zijn als er een Feyenoord-specialist bij werd gehaald, omdat dat zomaar 200.000 kijkers meer kan opleveren. Waarop Wilfred lachend antwoord: “Ik heb toevallig om 12:00 uur een afspraak met een van die specialisten.”

Eerst nog overhalen

Meteen wordt duidelijk dat het om Jan Boskamp gaat, maar Wilfred moet hem eerst nog over die streep zien te krijgen. “Ik probeer hem zover te krijgen dat hij terugkomt. Maar hij geeft aan dat hij loyaal wil zijn naar RTL toe.  Maar aan de andere kant, dat programma is er niet meer.”

VTBL vs. Veronica Offside

Wilfred heeft het over het RTL-programma VTBL, de concurrent van Veronica Offside. Alhoewel, concurrent is het niet meer want het programma werd na twee weken al van de buis gehaald vanwege de lage kijkcijfers. Jan Boskamp was bij VTBL een van de vaste analisten, maar nu is hij dus niet meer aan een programma verbonden.

Wilfred laat weten “er alles aan te doen om Jan terug te halen.” De andere analisten bij Veronica Offside zijn Andy van der Meijde, Wim Kieft en Wesley Sneijder.

Meer over