Oeps!

Wilfred Genee ziet nieuwe tv-klus niet van de grond komen: 'Loopt nog niet lekker'

19 maart 2024 15:27 | sterren | Door Judith Regeling

© Talpa
Wilfred Genee zou het heel leuk vinden om naast Vandaag Inside en Veronica Offside met nóg een ander programma te komen, maar zijn tv-bazen denken daar wat anders over. "Het loopt nog niet echt heel lekker."

En dat heeft een duidelijke reden.

Lees ook: Video: Peter Gillis en zijn familie komen aan bij de rechtbank 

Wilfred Genee

Normaal is het Wilfred Genee die de vragen stelt, maar in de onderstaande video is dat toch even een ander verhaal. Over de Oceaan-deelnemer Roxane Knetemann wil immers juist van hem weten hoe het staat met zijn nieuwste tv-plannen. Daar is Wilfred erg eerlijk over. "Dat loopt nog niet heel erg lekker," vertelt hij. "Het schijnt heel lastig te zijn omdat ik al zoveel doe bij deze zender. Ze zeggen: 'Je bent geen testbeeld hier hè? Denk eraan."

Interviewprogramma

Voor Roxane zou het alle reden zijn om op te stappen, maar zover wil Wilfred zelf niet gaan. "Ik heb dit contract toch al getekend? Dan kun je niet tijdens dit contract zeggen tegen: 'Dan ga ik lekker weg'," aldus Wilfred. Maar dat betekent ook niet dat hij opgeeft. "Ik wil heel graag interviewprogramma's maken, dat weet je toch? We zijn nog volop in gesprek, dus ik sluit het zeker niet uit. Het gaat alleen niet zo snel als ik graag zou willen."

Wie weet wat er dus nog zal volgen...

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21:35 uur te zien op SBS6. 

Meer over