Niets is wat het lijkt...

William Rutten verbluft volgers met bijzondere foto prinses Diana

19 maart 2022 12:53 | sterren | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
William Rutten heeft in zijn jaren als sterfotograaf zo'n beetje iedereen voor zijn lens gehad. Toch raken zijn volgers niet uitgepraat over zijn fotoshoot met prinses Diana.

In een post op Instagram vertelt Rutten over één foto in zijn studio waar hij nog iedere week vragen over krijgt: wanneer heeft hij de in 1997 overleden prinses Diana gefotografeerd?

Zwart-wit

Rutten deelt de foto bij zijn instapost. Op het eerste oog lijkt het inderdaad de people's princess, compleet met mysterieuze blik en tiara. Wie het zwart-wit kiekje wat beter bekijkt ziet dat haar schouders behoorlijk breed zijn en haar armen behoorlijk behaard. Het blijkt Diana totaal niet te zijn... Maar Gordon!

Gordon

In 2007 werd Rutten benaderd door tv-tijdschrift Veronica dat aandacht wilde besteden aan het tienjarig jubileum van Diana's dood. Het idee was een bekende superfan van de prinses vast te leggen en op Williams suggestie werd Gordon gevraagd te transformeren. De gelijkenis bleek zo treffend dat lezers pas thuis doorhadden dat het niet de echte Diana was. 

William Rutten deed al eens details over deze memorabele shoot uit de doeken bij RTL Summer Night.


Meer over