Willibrord Frequin woest op Jouw Vrouw Mijn Vrouw

4 juli 2013 16:09 | sterren | Door Televizier

Willibrord Frequin is woest op de makers van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Hij vindt dat hij verkeerd is neergezet in het programma.

Willibrord Frequin heeft spijt als haren op zijn hoofd dat hij samen met vrouw Gesina heeft meegedaan aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Dat vertelt de 72-jarige presentator en journalist aan weekblad Story. Hij kreeg de aflevering niet van te voren zien, terwijl dat volgens hem wel de afspraak was. 

Willibrord haalt uit

Frequin lucht zijn hart aan het roddelblad: “Ik had bedongen dat ik de uiteindelijke versie mocht bekijken voordat hij werd uitgezonden. Onder meer vanwege Gesina’s dochter. Ik wilde voorkomen dat er iets in zat waarmee zij op school gepest kon worden. Dat hadden ze beloofd! Maar toen puntje bij paaltje kwam, bleek het niet te kunnen.

Vertekend beeld

Of het daadwerkelijk Gesina's dochter is waar Willibrord zich zorgen over maakt is maar de vraag. Frequin werd zelf namelijk neergezet als de ultieme anti-feminist. Zo dwong hij ruilpartner Kim Kötter tot het dragen van sexy vrouwelijke kleding. Dit betekende dat alle spijkerbroeken werden verbannen en Kim rode lippenstift en nagellak op moest doen.

Frequin vertelt dat dit beeld helemaal niet klopt, hij had het juist erg gezellig met Kim. Zo heeft hij haar verteld over zijn journalistieke verleden en verre reizen. Helaas kwamen deze gesprekken niet aan bod in het programma. “Wél waren de gesprekjes waarin ik zeur achter elkaar gezet. Daardoor krijg je zo’n vertekend beeld."

Meer over