Winston Gerschtanowitz blij met kleinere rol in RTL Boulevard

6 november 2016 09:17 | sterren | Door Televizier

Winston Gerschtanowitz vindt het geen probleem dat hij niet langer fulltime RTL Boulevard presenteert. Hij is er zelfs blij mee.

In een interview met het AD geeft de 40-jarige presentator toe dat hij de extra vrije tijd goed kon gebruiken nadat hij vorig jaar bijna overwerkt raakte.

Burnout

Winston had jarenlang twee banen: achter de desk bij RTL Boulevard en als lid van de directie van productiehuis Talpa. Eind vorig jaar was de koek ineens op: "Ik denk dat ik misschien wel tegen een burn-out aan zat. Ik draaide elke week dubbele diensten. Ik ging altijd tot het gaatje. Dat is geen probleem zolang je fit bent, maar als je al opgebrand dreigt te raken, dan komt de ziekte van Pfeiffer helemaal hard aan." 

Lange dagen

Toen hij door Pfeiffer werd gedwongen pas op de plaats te maken, ging Winston nadenken over zijn toekomst. Hij besloot te stoppen bij Talpa en voor zichzelf te beginnen. Dat zijn rol in Boulevard veranderde, gaf hem extra vrije tijd die hij in zijn nieuwe mediabedrijf steekt. Van thuis zijn om zoons Benjamin (5) en Julian (8) in te stoppen is nog geen sprake: "Deze week ben ik bijvoorbeeld niet voor tienen thuis geweest. Maar dat komt écht nog wel.''

 

Ik ging altijd tot het gaatje. Dat is geen probleem zolang je fit bent, maar als je al opgebrand dreigt te raken, dan komt de ziekte van Pfeiffer helemaal hard aan

Meer over