Winston Gerschtanowitz heeft de ziekte van Pfeiffer

9 november 2015 18:39 | sterren | Door Televizier

Winston Gerschtanowitz lijdt aan de ziekte van Pfeiffer. Het RTL Boulevard-gezicht is besmet met de infectieziekte en moet het voorlopig kalm aan doen.

De 39-jarige presentator maakte het nieuws zelf bekend in RTL Boulevard.

Geruchten gezondheid Gerschtanowitz

Winston reageerde daarmee op geruchten in onder meer de Telegraaf dat hij dermate ziek zou zijn dat hij de komende maanden totaal niet meer te zien zou zijn in RTL Boulevard. Hij kon bevestigen dat hij inderdaad Pfeiffer heeft, maar dat het niet betekent dat hij van de buis verdwijnt. Hij gaf aan zich al een aantal weken vermoeid te voelen, waarna hij bloedonderzoek liet doen die de oorzaak van zijn klachten aanwees.

Rustig aan doen

Een van de meest voorkomende symptomen van Pfeiffer zijn langdurige, aanhoudende vermoeidheidsklachten die mensen soms volledig lam kunnen leggen. Winston liet weten dat hij zich inderdaad alles behalve geweldig voelde, maar dat zijn televisiewerk wel gewoon door gaat. Hij heeft zijn agenda aangepast zodat het mogelijk is het even wat rustiger aan te doen. Maar voor de actieve presentator, die ook nog commercieel directeur is bij Talpa, is stilzitten erg moeilijk. 

Eerder werd nog bekend dat Winston tot 2017 bij Boulevard te zien is.

Meer over