Winston Gerschtanowitz houdt het droog bij afscheid RTL Boulevard

Winston Gerschtanowitz presenteerde voor het laatst RTL Boulevard en wist zich er zonder waterlanders doorheen te slaan. Makkelijk moet dat niet geweest zijn.

De makers deden er namelijk alles aan om op het gemoed van de 40-jarige presentator te spelen. Winston was grotendeels in het duister gehouden over de inhoud van zijn allerlaatste aflevering. Dus werd hij verrast toen in plaats van een item over de halve finale van The voice een clipje werd ingestart van zijn twee zoontjes die opmerkten dat ze het fijn vonden dat papa door de overstap naar SBS 6 wat vaker thuis was.

Afbeelding

Terugblikken

Naast de reguliere nieuwtjes besteedde Boulevard ook volop aandacht aan de hoogtepunten van het kleine decennium dat Winston het gezicht van de show was. Er werd vooral veel gelachen, zo bleek uit de beelden. Na het eerste reclameblok werd Winston ook nog eens overvallen door zijn twee collega co-hosts Beau van Erven Dorens en Ruben Nicolai. De sfeer zat er al goed in, zeker toen Beau opmerkte dat hij al eens eerder het programma had verlaten om een gokje bij een andere zender te wagen.

Afbeelding

De comeback van Albert

En uiteraard mocht Albert Verlinde niet ontbreken. Het was voor Albert de eerste keer in de nieuwe RTL Boulevard studio sinds hij zelf vorig jaar afscheid nam van de show. Kijkend naar de luxe, moderne ruimte merkte Verlinde op dat hij 15 jaar altijd in een aggenebes studiootje had gewerkt. Ook hij had mooie woorden voor Winston, die wederom zijn emoties onder controle wist te houden, zelfs toen Albert memoreerde aan het ontroererende moment waarop hun vriendschap vorm kreeg: tijdens de filmpremiere van Komt een vrouw bij de dokter, die Winston erg raakte omdat het hem deed denken aan wat zijn eigen moeder overkwam.

Afbeelding

Knoop  

Zo kabbelde in relatieve sneltreinvaart de uitzending naar een eind. Met nog wat grappige clips, plus de bekentenis dat hij winderig kan zijn en andere lieve woorden was het met nog 4 minuten voor het eind van de uitzending de beurt aan Winston om afscheid te nemen. Vooraf zei hij er naar toe te hebben geleefd alsof er een knoop in z'n maag zat. Maar hij bleek geen vier minuten nodig te hebben om gedag te zeggen. Hij bedankte iedereen voor de mooie tijd, zwaaide vrolijk naar de mensen thuis en toen was er confetti, slingers en champagne voor iedereen.

Afbeelding

Meer over:

Reageren