Wordt Jan Versteegh de opvolger van Winston?

Deze week is Winston Gerschtanowitz voor het laatst te zien bij RTL Boulevard. Wie hem gaat opvolgen is nog niet bekend. Jan Versteegh lijkt de ideale kandidaat.

Twee weken geleden vertelde Winston dat hij de overstap maakt van RTL4 naar SBS6. Daar gaat hij grote studioprogramma’s presenteren, zoals Wat vindt Nederland? en Mensenkennis. Gelukkig bevindt hij zich niet helemaal op onbekend terrein, zijn vrouw Renate wordt een van zijn nieuwe collega’s. 

Jan Versteegh

Maar wie gaat dan RTL Boulevard presenteren? Mede-presentatoren Van der Vorst, Witzenhausen en Ikink zien Jan Versteegh (31) wel zitten. Het BNN-gezicht, bekend van Proefkonijnen en Jan versus Geraldine ontkent voorlopig alles. Aan het AD vertelt hij op zijn plek te zitten bij BNN. “Ik heb een contract bij BNN en daar heb ik het naar mijn zin.” Wie houdt dan ook niet van tongen met een koeientong?

Tijdgebrek

Vaste sidekick Luuk Ikink wordt het in ieder geval niet. “Ik vind het fijn om niet de leiding te hebben, maar ernaast te staan.” Ook voor Peter van der Vorst, die als mediadeskundige een vertrouwd gezicht is bij Boulevard, is de rol als vaste presentator wegens tijdgebrek niet weggelegd.

Culinair Expert

Miljuschka Witzenhausen wordt ook genoemd als opvolger van Winston. Zelf is ze in het programma te zien als culinair expert. “Daar moet ik wel heel goed over nadenken. Boulevard presenteren zou voor mij een stevige draai zijn.”, laat Witzenhausen aan het AD weten. 

Mannelijke opvolger

Winston ziet zelf liever een man als zijn opvolger. “Het is vooral een gevoel hoor, dat het programma beter gedijt met een mannelijke presentator. Dat heeft zich de afgelopen jaren ook zo ontwikkeld.” Jan Versteegh lijkt vooralsnog de perfecte opvolger. De tijd dringt wel, want over drie weken maakt de nieuwe presentator zijn entree. Misschien dat Jan dan al wel onder zijn contract is uitgekomen?

Meer over:

Reageren