"Yolanthe en Wesley krijgen een jongetje"

Yolanthe Sneijder Cabau bevalt in oktober van een jongetje. Althans, dat meent Shownieuws te weten na het zien van beelden van de babyshower.

Op social media werden foto's verspreid van de exclusieve baby shower waar Yolanthe in Istanbul door haar vriendinnen op getrakteerd werd. Omdat het kleurenthema van de ballonnen blauw en wit waren, meent Shownieuws dat het niets anders kan betekenen dan dat Yo een jongen krijgt.

Geslacht een groot geheim

Het geslacht van de baby is een van de best bewaarde showbizz geheimen van de laatste maanden. De doorgaans behoorlijk openhartige Yolanthe besloot niets los te laten en ook haar vrienden en familie zwegen. Toch lijkt dankzij het lekken van de babyshower foto's een definitieve hint gedropt.

Yolanthe's eierstokoperatie

Zoals eerder bericht was Yolanthe erg emotioneel over haar zwangerschap tijdens de opnames van Linda's Zomerweek. Op Twitter verklapten mensen die in het publiek zaten de reden voor Yo's tranen. Ze onthulde dat ze moeite had zwanger te raken en daarom naast een hormonenkuur begin januari onder het mes ging voor een ingreep aan haar eierstokken. Korte tijd daarop had ze, tegen doktersadvies in, toch seks met Wesley waarna het wonder al snel geschiedde. 

Meer over:

Reageren