Yolanthe heeft rol te pakken in nieuwe speelfilm

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een nieuwe job: ze wordt rechercheur. Althans, in haar nieuwe rol als rechercheur Saar in de speelfilm STUK!

De presentatrice en voetbalvrouw maakt deel uit van een bijzonder gezelschap. Alle acteurs in STUK! komen namelijk van de opleiding Filmacteur aan het Mediacollege in Amsterdam.

Hugo Metsers

De opleiding Filmacteur is opgericht door acteur Hugo Metsers, die ook een rol speelt in de film. Hij is naast Yolanthe en Pleuni Touw een van de bekende namen van de film.

Tienerproblemen

De film STUK! gaat over de complete ontsporing van een tienermeisje. Onderwerpen die voorbij komen zijn onder anderen school, pesten en scheidende ouders. 

Steven de Jong

De regie van de film ligt in handen van Steven de Jong, eerder verantwoordelijk voor De Kameleon en de Hel van ’63. Hij is blij met zijn keuze voor Yolanthe. 'Yolanthe kan heel mooi spelen. Dat lijken mensen wel eens te vergeten’, aldus de regisseur bij de castpresentatie.

Drukke agenda

Yolanthe gaat het nog aardig druk krijgen de komende tijd. Eerder werd bekend dat ze een rol krijgt in de film The Kidnapping of Freddy Heineken, die in de zomer of het najaar van 2014 in de bioscopen zal verschijnen. Daarnaast is ze binnenkort te zien in een realitysoap over haar leven met voetballer Wesley Sneijder.  

De opnames van STUK! beginnen komende vrijdag. De film is in de zomer van 2014 te zien in de bioscoop.

Reageren