Yolanthe houdt het niet droog tijdens Linda's Zomerweek

17 Augustus 2015 15:32 | sterren | Door Televizier

© YouTube/Linda's Zomerweek

Komende maandag gaat het derde seizoen van haar Linda's Zomerweek van start met een knaller: het echtpaar Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau komt langs.

Linda de Mol ontvangt inmiddels traditiegetrouw in de laatste week van augustus elke werkdag twee bijzondere gasten voor een diepgravend gesprek. Yo en Wes hebben het nodige te vertellen.

Yolanthe's verdriet

In de promo's van de aflevering is al te zien dat Linda het voor elkaar krijgt in ieder geval Yolanthe het achterste van haar tong te laten zien. De zwangere presentatrice en actrice hield het niet droog terwijl ze voor het eerst vertelt over een stil verdriet. Als Wesley haar dan nog eens openlijk steunt, zijn emoties onvermijdelijk.

Bewogen jaar

Yolanthe heeft ook heel wat meegemaakt dit seizoen. Naast positieve gebeurtenissen als haar zwangerschap, rollen in de RTL 5 serie Bluf en een Turkse remake van de film Police Academy waren er minder leuke momenten. Zo was er Yolanthe-gate, toen ze onherkenbaar op tv verscheen door vermeende verkeerde belichting. Ook maakte Tim den Besten een mini-documentaire over zijn afkeer tegen haar en kreeg ze een veeg uit de pan van Chantal Janzen

Meer over