Yolanthe: "Ik ken Yolanthe echt"

15 april 2015 13:27 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Yolanthe Sneijder-Cabau onthult in Grazia wie haar echt kent: Yo zelf. Om die reden kan ze zeggen dat ze een goed mens is en negeert ze het negativisme.

"Ik kan zeggen dat ik een goed mens ben," schrijft Yolanthe in haar column in Grazia, "want in tegenstelling tot veel anderen ken ik Yolanthe echt." De voetbalvrouw weet het zeker: "Wat ze uiteindelijk ook over me zeggen of schrijven, ze kunnen hoogstens mijn imago slecht schrijven, maar niemand kan mij een slecht persoon maken."

Yolanthe Sneijder-Cabau

Yo heeft het zwaar met alle negatieve berichten over haar: "Ik heb het door de jaren best moeilijk gevonden om te begrijpen waarom ik vaak te maken krijg met negativisme." Toch weet ze dat gelukkig om te zetten in positiviteit: "Gek genoeg heeft dat negativisme me door de jaren heen alleen maar populairder gemaakt."

Negativisme

Yolanthe heeft een goede strategie om met het negativisme om te gaan: in plaats van haten kiest ze voor negeren. "Ik ben niet jaloers of haatdragend op een ander, dat heb ik nooit gehad. Als ik iemand niet zo leuk vind, besteed ik geen aandacht aan die persoon en dat is voldoende."

Lees ook:
Yolanthe wist niet dat Wesley zwangerschap bekend zou maken.

Meer over