Yolanthe laat zich masseren tegen zwangerschapskilo's

1 Mei 2015 12:36 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Yolanthe Sneijder-Cabau wil absoluut niet dik worden tijdens haar zwangerschap. Ze laat zich dagelijks masseren om in shape te blijven.

Yolanthe Sneijder-Cabau verklapt aan de Turkse krant Sabah wat haar grootste zwangerschapsangst is: dik worden. Ze waakt ervoor om te veel aan te komen en neemt daarom maatregelen.

Massages

"Ik let erop dat ik de juiste voeding neem," legt Yolanthe uit. "Daarnaast loop ik elke dag een uur en laat ik me dagelijks masseren." Of massages daadwerkelijk helpen om gewicht te verliezen, valt te betwijfelen, maar ze kunnen in ieder geval helpen om de huid strak en gezond te houden. In combinatie met andere methoden zorgt dat voor een slanker figuur. Een slimme zet dus van Yo!

Zwanger

Yolanthe is inmiddels vier maanden zwanger. Haar man Wesley Sneijder onthulde het babynieuws tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal, door de voetbal na een doelpunt onder zijn shirt te stoppen en zijn duim in zijn mond te doen. Deze week verscheen Yolanthe voor het eerst sinds dat moment weer op social media. Haar buik was toen niet te zien.

Lees ook:
Yolanthe wist niet dat Wesley zwangerschap bekend zou maken.

 

Meer over