Yolanthe laat zwangere buik zien

6 Mei 2015 11:32 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Yolanthe Sneijder-Cabau toont voor het eerst foto's van haar babybuik. Op de kiekjes is te zien hoe haar man Wesley en zijn zoontje Jessey de buik zoenen.

Yolanthe Sneijder-Cabau plaatste de foto's van haar dikke buik op de website van Grazia. Het is de eerste keer dat ze haar zwangere buik laat zien. Op social media is Yo al sinds eind februari niet meer actief.


Echo

In haar column in Grazia vertelt Yolanthe over de echo die ze heeft laten maken. "Het was extra bijzonder omdat mijn stiefzoontje Jessey erbij was," vertelt de voetbalvrouw. "Hij raakt er niet over uitgesproken dat hij grote broer wordt. Toen hij ons baby’tje op het scherm zag, riep hij: Waarom kan het kindje er nu niet meteen al uit en acht jaar zijn, net als ik?"

Jongen of meisje?

Yolanthe weet nog niet of de baby een jongen of een meisje wordt. Het maakt haar zelf niks uit: allebei lijkt het haar leuk. Wesley's zoontje Jessey is wel heel nieuwsgierig of hij een broertje of een zusje krijgt: "Hij wilde graag kleertjes voor de baby kopen. Maar het dilemma: werd het roze of lichtblauw?" Uiteindelijk werd het de veilige optie: hagelwit.

Bluf

De komende periode schrijft Yo haar column niet meer wekelijks, maar maandelijks. Ze stort zich op haar zwangerschap en de opnames van het tweede seizoen van de RTL 5-serie Bluf. Over een half jaar zijn de columns van de actrice/presentatrice gelukkig weer wekelijks te lezen.

Lees ook:
Yolanthe laat zich masseren tegen zwangerschapskilo's.

Meer over