Yolanthe ontwaakt uit winterslaap: ze praat weer met de media

Yolanthe Sneijder-Cabau geeft weer eens een teken van leven! Ze reageert in roddelblad Story op de zwangerschapsgeruchten: "Het is niet de waarheid!"

Yolanthe Sneijder-Cabau hield een mediastilte sinds eind februari, toen ook haar RTL 5-programma Expeditie Poolcirkel afgelopen was. Na een maand laat Yo nu toch weer iets van zich horen.

Niet zwanger

In Story laat Yolanthe weten dat ze erg moe wordt van de geruchten over een zwangerschap: "Er wordt maar op los gespeculeerd, maar het is niet de waarheid." In Turkse media werd onder andere geschreven dat de voetbalvrouw naar een kliniek ging om met hormoontheapie sneller zwanger te worden. "Onzin," aldus Yo.

Mediastilte

Yolanthe praatte al een maand niet met de media en plaatste ook niets meer op Facebook, Twitter en Instagram. "Ze was de eindeloze geruchtenstroom even zat," vertelde haar manager Xenia Kasper in het AD, "omdat Turkse en Nederlandse media een kennelijk onbedwingbare neiging hebben de kleinste mededelingen over haar privéleven op te blazen tot ongekende proporties."

Lees ook:
Chantal Janzen krijgt jeuk van Yolanthe.

Reageren