Yolanthe slaat acteur per ongeluk knock-out

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft geheel onbedoeld een tegenspeler het ziekenhuis in geslagen tijdens opnames van de Turkse komedie Polisakademisi. 

Yo maakte het nieuws zelf bekend in de nieuwsbrief die ze geregeld naar haar fans stuurt.

Yolanthe in Turkse Police Academy

Momenteel is Yolanthe druk met de opnames van de Turkse remake van de populaire lachfilm Police Academy. Hierin speelt ze een stoere agente die ook nog eens als de beste kan kickboksen. Maar het lijkt erop dat er niet al teveel te lachen valt op de set. Tijdens de opnames moest ze haar boomlange tegenspeler Zaza Ansada een klap verkopen. Daarbij raakte ze de twee meter lange acteur zo ongelukkig dat een zenuw in z'n hoofd bekneld raakte en hij het bewustzijn verloor. Inmiddels zijn de opnames afgerond en maakt Zaza het weer goed. Dit is de 2 meter lange tegenspeler die Yolanthe en elkaar sloeg.

Afbeelding

"Droom die uitkomt"

Verder noemde Yolanthe het spelen van een rol in Turkse productie een droom, iets dat ze al op haar verlanglijstje had staan sinds ze met haar man Wesley Sneijder verhuisde. "Ik heb een heerlijke tijd gehad tijdens de opnames. Het was een droom voor mij een Turkse rol te vervullen sinds ik naar Turkije verhuisde. Ik heb het gedaan! Hoe cool is dat?”

Overigens kwam Yolanthe ook niet geheel ongeschonden uit de opnames van Polisakademisi. Ze brak haar hand tijdens de training. 

Meer over:

Reageren