Yolanthe speelt in The Kidnapping of Freddy Heineken

Yolanthe Sneijder-Cabau speelt een rol in de film The Kidnapping of Freddy Heineken. De film naar het boek van Peter R. De Vries met Anthony Hopkins in de hoofdrol.

Yolanthe mocht op de set rondrijden in een Ferrari die nog van de oude Freddy Heineken zelf geweest was. Ze twitterde vanuit België een foto van zichzelf terwijl ze mooi werd gemaakt voor de scène.

Yo is niet de enige Nederlander die zich mag verheugen op een rol in The Kidnapping of Freddy Heineken. GTST-soapie Mark van Eeuwen speelt een hoofdrol als een van de vier ontvoerders. Andere bekende namen zijn Anthony Hopkins, Sam Worthington (Avatar) en Ryan Kwanten (True Blood).

Opnamen film

De opnamen van de film vinden plaats in Amsterdam, België en New Orleans. Peter R. de Vries vertoeft vaak op de set en twittert dan nonstop enthousiaste berichten over de voortgang.

Volgens Peter draait The Kidnapping of Freddy Heineken in de zomer of het najaar van 2014 in de bioscopen.

Reallife soap Yolanthe

Yolanthe maakte onlangs bekend dat zij en haar man Wesley de hoofdrolspelers worden van een eigen SBS 6-reallife soap. Daarin wil Yolanthe vooral zichzelf laten zien: „Ik zit echt niet altijd leuk met m'n make-upje op, op zich ben ik een open boek, ik heb geen geheimen. Dit ben ik en dit is mijn leven." Yolanthes filmavonturen in België zien we waarschijnlijk niet terug in de soap, de diva wordt nog niet gevolgd voor de soap. 

Reageren