Yolanthe wist niet dat Wesley zwangerschap bekend zou maken

Wesley Sneijder maakte de zwangerschap van zijn vrouw Yolanthe live op televisie bekend. Yo onthult: "Ik had geen idee dat hij dit zou doen!"

Yolanthe Sneijder-Cabau, die momenteel in haar huis op Ibiza vertoeft, wist niet dat haar man Wesley hun babynieuws bekend zou maken tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Turkije. Wes stopte een voetbal onder zijn shirt en maakte een speengebaar.

Wesley Sneijder

“Ik had geen idee dat hij dit zou doen,” vertelt Yolanthe in De Telegraaf. “Hij schijnt wel aan z’n ouders verteld te hebben dat hij dit zou doen als hij zou scoren. Maar ik wist helemaal van niets, dus ja, dat is echt wel Wes!” Yo weet wel hoe haar man zich voelt:  “Hij is in alle staten. Zo blij is hij.”

Jongetje of meisje?

Heel Nederland en Turkije zijn nu benieuwd of het glamourkoppel een jongen of een meisje krijgt, maar Yolanthe wil het geslacht van haar baby misschien niet van tevoren horen: “Ik weet niet eens of ik wel wil weten of het een jongetje of een meisje wordt. Ik heb alvast wat dingetjes gekocht, maar niet specifiek voor een jongen of meisje. We zien wel.”

Niet misselijk

“Ik ben iets verder dan drie maanden nu,” aldus Yolanthe. De presentatrice/actrice/sieradenontwerpster heeft tot nu toe nog geen last van zwangerschapskwaaltjes: “Ik ben nog helemaal niet ziek geweest. Dat zal nog komen, maar voorlopig mag ik niet klagen!”

Lees ook:
Bij Monique Smit verliep het begin van de zwangerschap heel anders: de wc-pot was haar grootste vriend.

Reageren