Yolanthegate: RTL Late Night lost lichtprobleem op

16 december 2014 14:09 | sterren | Door Televizier

© RTL Late Night

Yolanthe kreeg vrijdag het hele land over zich heen, toen ze er door het licht in RTL Late Night uitzag als een opgeblazen barbiepop. De talkshow gaat het probleem nu oplossen.

Menig kijker reageerde geschokt toen Yolanthe Sneijder-Cabau in beeld kwam bij RTL Late Night. Het leek net alsof ze de nodige cosmetische ingrepen had ondergaan, maar het bleek dat RTL het licht niet goed had afgesteld.

Robert Schoemacher zat fout

De bekende 'cosmetisch arts' Robert Schoemacher riep meteen dat het ging om een mislukte cosmetische ingreep. Maar op maandag mocht hij zijn woorden al komen inslikken bij RTL Boulevard. Albert Verlinde vertoonde beelden van Yolanthe waarop ze er ronduit goed uitzag. Niks geen mislukt experiment met fillers en botox dus.

Robert Schoemacher in RTL Boulevard: "Ik moet mijn mening bijstellen. Nu ik de beelden heb gezien van vlak voor de opnames en beelden die zij zelf heeft verspreid moet ik zeggen dat het nog meevalt. Het is blijkbaar een kwestie van slechte belichting gecombineerd met slechte make-up."

RTL Late Night 

RTL Late Night ondertussen aan de slag. “De redactie van RTL Late Night is zich bewust van het specifieke lichtprobleem en wil dit ook niets liever dan oplossen. Er wordt met experts gekeken naar een oplossing zodat de juiste lichtafstemming gerealiseerd kan worden“, meldt de tv-zender.

RTL Late Night kwam vorige week ook al in opspraak.

Meer over