Youp van 't Hek maakt Oudejaarsconference 2014

Cabaretier Youp van 't Hek verzorgd in 2014 weer een Oudejaarsconference. Het wordt de achtste keer dat Van 't Hek de Oudejaarsconference maakt. De eerste keer was in 1989 en de laatste keer in 2011.

De voorstelling wordt waarschijnlijk in december 2014 gegeven in theater De Kleine Komedie in Amsterdam. Op dit moment tourt Youp met zijn show Wigman het land door. Hij staat deze maand in Carré.

Kijkcijferkampioen

Youp is de kijkcijferkampioen wanneer het gaat om Oudejaarsconferences. Zijn voorstelling werd in 2011 bekeken door maar liefst 2,4 miljoen kijkers.

Theo Maassen

Dit jaar neemt Theo Maassen de Oudejaarsconference voor zijn rekening, die luistert naar de titel Einde Oefening. Deze helaas al uitverkochte voorstelling zal gegeven worden in Arnhem.

Oudejaarsconference

De Oudejaarsconference is traditioneel een van de best bekeken programma's op de laatste dag van het jaar. In 1954 nam Wim Kan de eerste Oudejaarsconference voor zijn rekening. Hij deed het in totaal maar liefst elf keer. Andere cabaretiers die de Oudejaarsconference hielden waren onder anderen Lebbis en Jansen, Freek de Jonge en Javier Guzman.

Reageren