YouTube-koppel Enzo Knol en Dee uit elkaar

29 september 2017 09:57 | sterren | Door Televizier

© YouTube - EnzoKnol

Schokkend nieuws uit YouTube-land: vlogger Enzo Knol en zijn liefje Dee zijn uit elkaar. Het stel maakte het nieuws bekend in een video, die binnen een dag al meer dan 1 miljoen keer is bekeken.

Enzo Knol is misschien wel de bekendste Nederlandse vlogger. In zijn YouTube-video’s verscheen hij vaak met Dee aan zijn zijde. Daar komt nu verandering in, de twee hebben hun relatie na vier jaar verbroken.

Geen ruzie

 “We houden superveel van elkaar”, zegt Dee in de emotionele video. “We zijn nog heel vaak heel blij met elkaar. We hebben vooral gelachen met elkaar, maar soms kom je op een punt dat je elkaar niet kunt geven wat je nodig hebt.” Daar sluit Enzo zich bij aan.

Reacties

De breuk komt als een grote schok voor een grote schare fans. Dat blijkt uit de vele reacties onder de YouTube-video. Helaas verschijnen er ook tal van hatelijke berichten, die hard aankomen bij de twee ex-geliefden. Daarom hebben ze zelf een statement onder de vlog geplaatst.

Statement

“Wij begrijpen dat jullie dit nieuws niet zien aankomen. Helaas zijn dit berichten waar je geen grapjes over maakt. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad samen en zijn daar heel dankbaar voor. We hopen op jullie begrip”, schrijven Enzo en Dee.

Meer over