Yvon Jaspers is bang dat Boer Zoekt Vrouw van de buis verdwijnt

3 september 2013 12:57 | sterren | Door Televizier

Yvon Jaspers maakt zich zorgen over het voortbestaan van Boer Zoekt Vrouw. Ze is bang dat haar programma wordt wegbezuinigd.

Yvon Jaspers lijkt zich nergens zorgen over te hoeven te maken. Haar programma Boer Zoekt Vrouw breekt al jaren het ene kijkcijferrecord na de andere en er is zelfs een internationale editie van de show op komst. Toch meldt de presentatrice aan het AD dat ze zich wel degelijk zorgen maakt. 

Boer Zoekt Vrouw slachtoffer?

Yvon vertelt hierover: "Ik snap wel dat de keuze snel gemaakt is als het gaat om gezondheidszorg of de omroep. Maar de kaalslag in Hilversum is al zo lang bezig en Boer Zoekt Vrouw zou daarvan ook slachtoffer kunnen zijn."

Maar de blondine gaat niet zomaar bij de pakken neerzitten: "Ik zal me hard maken voor programma's van de publieke omroep."

Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Voor de internationale editie van Boer Zoekt Vrouw vloog Jaspers de afgelopen tijd de hele wereld over; ze legde in totaal 50.000 kilometer af. "Vermoeiend, maar zo ontzettend leuk dat ik nergens over ga klagen", vertelt ze. En dat is knap: want Yvon liep in Afrika zelfs een oorontsteking op.

Boer Zoekt Vrouw Internationaal gaat zondag om 20.20 uur van start op Nederland 1. Alle boeren (en boerin) worden dan voorgesteld. Daarna is in december het vervolg van de serie te zien.

Meer over