Spionnen in het VUmc

Yvonne Coldeweijer ontketent roddelrel rond gezondheid Marc van der Linden

28 november 2022 20:34 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Juice-koningin Yvonne Coldeweijer vraagt haar volgers om informatie over de medische toestand van Marc van der Linden en dat schiet de royaltydeskundige danig in het verkeerde keelgat.

Marc van der Linden maakte afgelopen zondag bekend al een een kleine week in het ziekenhuis te liggen om te herstellen van een herseninfarct. 

Blauw oog

De koningshuisdeskundige deelde vandaag in zijn instastories een kort filmpje waarin te zien is dat hij tevens een behoorlijk blauw oog heeft opgelopen. Dit was ook juice-vlogger Yvonne Coldeweijer niet ontgaan. Al snel deed ze via haar Instagramkanaal een oproep. 

Rapporteren

Coldeweijer vroeg eventuele 'spionnen' in het VUmc of ze haar bij konden praten. Dit bericht viel verkeerd bij Marc die zelf reageerde vanuit zijn ziekenhuisbed. De oud-hoofdredacteur van Weekend noemde Yvonne een 'beroepsadder' en wees er fijntjes op dat het openbaar maken van andermans medisch dossier strafbaar is. Marc riep zelfs op om Yvonnes account te rapporteren.

Valpartij

Dat bericht kon weer rekenen op een tegenreactie van Yvonne die al een verklaring voor Marcs dikke oog had gehoord van 'VUmc-spionnen'. Het zou gaan om de gevolgen van een valpartij. 

Yvonne beroept zich op VUmc-spionnen
Yvonne beroept zich op VUmc-spionnen

Meer over