'Niet alles is zo kwaad als het lijkt'

Yvonne Coldeweijer reageert op kritiek Koen Kardashian

13 mei 2022 09:37 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Yvonne Coldeweijer snapt dat realityster Koen Kardashian haar haat, maar de juice-vlogger laat ook weten wat er écht speelde toen ze beelden van zijn drugsgebruik wereldkundig maakte.

Koen Kardashian haalde gister op Instagram uit naar Yvonne Coldeweijer. Hij vond zich 'aan de publiekelijke schandpaal' genageld nadat ze met verkregen opnames aantoonde dat hij weer was teruggevallen in oude (drugs)verslavingen. 

'Geen recht dit te doen'

Koen meent dat Yvonne geen enkel recht had dit te doen en gelooft niet dat ze dit deed voor zijn eigen bestwil: "Ik vind je een naar en gemeen mens en ik kan niet begrijpen hoe jij met jezelf kunt leven (...) Laat mij met rust". Koen vond zelfs dat het tijd werd Coldeweijer te cancelen.

Yvonne reageert

Yvonne kan het niet laten te reageren en terloops nog wat nieuwe, saillante details over de situatie prijs te geven: "Na mijn expose video heeft je familie me gebeld. Ze hadden veel vragen en we hebben wel een uur gesproken. Je familie was ten einde raad. Echt de wanhoop nabij. Ze waren je voor de tweede keer kwijt en kregen geen grip meer op je."

Verslaafd

Volgens Yvonne vond Koens familie het juist goed dat ze de beelden gedeeld heeft: "Er zat bewijs in de video en daar waren ze me heel dankbaar voor. Nu wisten ze wat ze moesten doen: namelijk met pijn in het hart hun verslaafde broer/zoon uit huis zetten. Je hebt je spullen opgehaald en bent die week naar de kliniek gevlogen."

Haat

Al snapt ze prima dat ze zich door haar acties niet populair heeft gemaakt bij Koen: "Ik weet dat je me hierom haat, maar het maakt me niet uit. Als je maar gezond bent en blijft en je familie weer met een gerust hart kan slapen. Niet alles is zo kwaad als het lijkt."

Meer over