'Zonder trouwerij geen docu'

Yvonne Coldeweijer voorspelt: André en Monique gaan noodgedwongen trouwen

20 juli 2022 20:52 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Volgens Yvonne Coldeweijer gaat de aangekondigde Videoland-serie over André Hazes eindigen met een huwelijk tussen hem en Monique Westenberg. Maar niet omdat ze er zelf direct om staan te springen.

Op haar juicekanaal Life of Yvonne doet Coldeweijer de gang van zaken uit de doeken. 

Sarah van Soelen

André Hazes laat zich al meer dan een jaar volgen door een filmploeg die vastlegt hoe de zanger zijn weg in het leven probeert te vinden. Zijn ex Sarah van Soelen stond er echter op dat zowel zij als haar familie uit de documentaire geknipt zouden worden. 

Monique Westenberg

Daardoor hebben de makers volgens Coldeweijer een probleem: dan blijft er bitter weinig over behalve beelden van André die in het buitenland tijdens uitgebreide vakanties zichzelf probeert te vinden. De oplossing blijkt Monique Westenberg die inmiddels ook intensief bij de opnames betrokken is.

Thailand

André en Monique zijn samen met hun zoontje al enkele weken in de VS geweest en verblijven momenteel in Thailand waar het stel eerder deze week bij een juwelier werd gespot. Daardoor draait de geruchtenmachine overuren: zou er al een ring gekocht zijn?

Sponsoren

Yvonne heeft opgevangen dat het plan is om André en Monique in de slotaflevering van de docuserie alsnog te laten trouwen. Dit zou dan rond 2 december moeten gebeuren, de bewuste dag dat Hazes haar in 2020 ten huwelijk vroeg. De producenten zoeken momenteel naar sponsoren om het feest te bekostigen.

Geen keus

Coldeweijer kan smakelijk lachen om de gang van zaken: "Een huwelijk omdat je anders geen einde hebt aan je docu. Dat kan alleen in Hazesland!" Volgens Yvonne zou Monique er mee instemmen omdat ze haar huidige levensstandaard niet wil verliezen en André zou van mening zijn dat een hereniging met Monique de enige manier is om de gunst van het publiek weer te winnen.

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer

De nog naamloze Hazes documentaire wordt dit najaar verwacht bij Videoland.

Meer over