Na kritiek

Zanger Lee Towers haalt uit naar Vandaag Inside-mannen: 'Buitengewoon respectloos'

17 december 2023 10:21 | sterren | Door Tessa Kok

© SBS6/KIJK

Zanger Lee Towers kreeg de afgelopen weken stevig commentaar van de heren van Vandaag Inside. Zijn 'valse' optreden in talkshow Renze werd herhaaldelijk besproken in de show van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen

De kritiek van de VI-mannen op het optreden van Lee Towers was niet mals. Zo concludeerden René van der Gijp en Johan Derksen in Vandaag Inside dat Lee zo vals als een kraai zong in talkshow Renze. Lee Towers heeft in Shownieuws gereageerd op de kritiek en zegt het daar niet mee eens te zijn.

Buitengewoon respectloos

In gesprek met Shownieuws vertelt de zanger dat hij de kritiek niet begrijpt. ''Ik vind het buitengewoon respectloos. Afzeiken, dat is hun patent. Wie het ook is, ze tonen weinig respect, ook voor andere mensen'', zegt Lee erover.

Verdienmodel

Dat de mannen van Vandaag Inside vaak mensen afzeiken, is volgens Lee hun verdienmodel. “Als ze daar die miljoenen van John de Mol mee bij elkaar kunnen harken. Ze sparen elkaar ook niet, hè? Dat is gewoon hun verdienmodel.”

De zanger is in ieder geval geen fan van de Vandaag Inside-mannen. ''Dat is soms lastig, maar ik lig er niet wakker van'', zegt hij over de kritiek. ''Waar ik blij van word is dat ik hier vanavond weer ben en dat de mensen helemaal blij zijn als je er bent. Dat ze zo enthousiast zijn.”

Hieronder is het interview van Lee Towers met Shownieuws te bekijken.

Meer over