Vooruitkijken

Waylon reageert voor het eerst op camera na vreemdgaan: 'We gaan het met elkaar oplossen'

28 juni 2022 15:44 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Jeroen Jumelet

Waylon heeft voor het eerst op camera gereageerd sinds naar buiten is gekomen dat hij is vreemdgegaan. De zanger stelt dat hij er samen met Bibi Breijman alles aandoet om dit te boven te komen.

De twee kijken nu al naar een gezamenlijke toekomst.

Waylon

Zo'n twee weken geleden bevestigde Waylon in een (inmiddels verwijderd) statement op Instagram dat hij was vreemdgaan. Dit gebeurde naar aanleiding van door een roddelkanaal uitgelekte berichten die Waylon met een onbekende dame zou hebben uitgewisseld. De zanger schreef daarna dat hij hoopte dat Bibi Breijman, met wie hij inmiddels al wat jaren een setje is, hem kon vergeven.

Privékwestie bespreken

Van vergeven is mogelijk al lichtjes sprake, van vergeten echter nog lang niet, zo bevestigt Waylon nu voor de camera's van RTL Boulevard. "Het gaat goed. Ik heb mijn statement gedaan naar aanleiding van de geruchten en daar wil ik het ook bij laten. Dit is een privékwestie van ons, en wij gaan het gewoon samen oplossen", erkent hij.

Toekomstplannen

Er staat voor het gezin dat onlangs nog werd uitgebreid met de komst van zoontje Chester dan ook al iets leuks op de planning: een gezinsvakantie! "Scandinavië is het plan voor dit jaar. Ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken", sluit hij af.

Bekijk hier het hele fragment

Meer over