Aanzoek

Zangeres Anouk gaat trouwen met haar Dominique

14 September 2020 09:05 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Zangeres en The Voice of Holland-coach Anouk gaat trouwen. De 45-jarige Haagse vroeg haar vriend Dominique (26) afgelopen weekend zelf ten huwelijk.

“Wow, wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we 's avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn”, schrijft de zangeres, die aan astma lijdt waardoor ze tijdens de coronacrisis tot een risicogroep behoort, op haar Instagram.

Blinddoek

In het Conservatorium Hotel in Amsterdam had Anouk een kamer geregeld waar ze de 26-jarige basketballer had geblinddoekt en hem na een tijdje de vraag stelde of hij met haar wilde trouwen. De overrompelde Dominique zei volmondig ‘ja’.

Twintig keer

“Eindelijk! Dit is wat ik heel lang al wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken, maar ik had de hoop al opgegeven”, zei Dominique, die volgens Anouk de zangeres al een keer of twintig had gevraagd.

Knuffelen

Anouk schrijft verder dat de bruiloft zal plaatsvinden wanneer alle maatregelen vanwege het coronavirus niet meer nodig zijn. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Dochter

Anouk en Dominique zijn zes jaar samen. Samen hebben ze met Jelizah een vierjarige dochter. Anouk heeft nog vijf kinderen uit eerdere relaties.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Meer over