Zangeres Do bevallen van zoontje

Een mooi begin van 2014 voor zangeres Do en haar vriend Marc. Het tweetal verwelkomde gisteren een kerngezonde zoon. Het jongetje heet Jip en het is hun eerste kind.

Dominique van der Hulst, zoals de zangeres echt heet, maakte een loodzware bevalling door. Jip is dan ook een flinke baby. “Het is een negenponder, zelfs Marc had af en toe wegtrekkers. Ik moet nu echt gaan bijslapen”, vertelt Do over de bijzondere gebeurtenis aan RTL Boulevard. Gelukkig is de baby kerngezond en zit alles erop en eraan.

Zwangerschap

Do maakte in juni haar zwangerschap bekend. Grappig genoeg kwam de zangeres er pas na negen weken achter dat ze in verwachting was. “Ik heb Pfeiffer, ik ben ziek. En ik rook natuurlijk best veel en op Koninginnedag met allemaal drankjes… ik wilde toch even checken en toen bleek het echt waar te zijn” aldus Do in RTL Boulevard.

Do en Marc

De relatie tussen Do en haar vriend Marc Verschoor ging niet altijd over rozen. Het paar trouwde in 2007, maar vroeg de scheiding aan in 2010. In 2012 besloten de twee het toch weer te proberen. Hun liefdesgeluk is dus nu bekroond met een kerngezonde zoon, hoewel het niet direct gepland was. "Het had niet per se nu gehoeven, maar het was meteen raak", aldus Do.

Do

Do is een Nederlandse zangeres die in 2002 doorbrak met het nummer Heaven. Haar tranceversie van de gelijknamige single van Bryan Adams voerde wekenlang de Nederlandse hitlijsten aan. De zangeres scoorde ook hits met Voorbij (een duet met Marco Borsato) en Angel By My Side.

De Beste Zangers van Nederland

Daarnaast oogstte de zangeres veel lof met haar vertolking van de Hazes-hit Zij Gelooft In Mij, die ze ten gehore bracht tijdens De Beste Zangers van Nederland in 2011. Do bracht de single later uit onder de naam Hij Gelooft In Mij, die een nummer 1-positie in de single top 100 bereikte.

Televisie

De blonde nachtegaal is ook regelmatig op televisie te zien. Zo won met haar danspartner Edwin in 2006 de Oudejaarsuitzending van Dancing With The Stars. Ook is Do regelmatig te zien als jurylid, bijvoorbeeld in het Belgische X-Factor (2008) en bij het RTL 4-programma My Name Is... (2011).

2014

Dit jaar staan er voor kersverse moeder Do een aantal nieuwe muzikale projecten op stapel. Zo brengt ze dit jaar onder andere een album met kinderliedjes uit, en staan er aantal danceprojecten en een nieuw album gepland.

Reageren