Baby on the way

Zangeres en actrice Anna Speller verwacht tweede kindje

20 april 2023 14:36 | sterren | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA REMKO DE WAAL
Op de dag dat de finale van Better Than Ever uitgezonden wordt, heeft deelneemster Anna Speller goed nieuws. Ze is zwanger van haar tweede kindje.

Dat deelt de zangeres en onder meer ONM- en Feuten-actrice op haar Instagram-pagina.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anna Speller (@annaspeller)

Grote zus

Anna schrijft: 'Nieuw hoofdstuk. Zo trots op ons.' In 2017 werd ze samen met haar vriend Jesse moeder van dochtertje Maeve. In de hashtags bij het bericht zien we dan ook de tekst: 'Maeve wordt grote zus'.

Felicitaties

De felicitaties voor Anna stromen binnen. Zo schrijft oud-K-otic-collega Sita Vermeulen. 'Jaaaa!!! Zó leuk!!' En ook Sharon Doorson en Sarah Chronis zijn blij voor Anna. 

Better Than Ever

In de uitzending van Better Than Ever waarin Anna zat, vertelde ze dat ze veel te maken kreeg met seksisme. Al snel komt ze erachter dat er veel focus ligt op haar uiterlijk terwijl ze daar op die leeftijd nog helemaal niet klaar voor is. 

Wanneer K-otic de videoclip van 'Damn, I Think I Love You' opneemt, gebeurt er iets waar Anna niet achterstaat: "Ik had een vestje aan en daar zat een speldje aan omdat we moesten rennen. Dat speldje was er afgegaan en dat vestje ging helemaal naar beneden." Opeens was onbedoeld haar decolleté zichtbaar. "Als je dat dan zo ziet en zegt dat je het niet fijn vindt, werd er gezegd: 'Daar moet je juist gebruik van maken en dat is ook jouw rol in de groep.'" Op dat moment komen al haar emoties eruit: "Ik heb echt zoveel gehuild daarom."

Meer over