Verdrietig nieuws

Zangeres Krystl en radio-dj Paul Rabbering na 6 jaar uit elkaar

Zangeres Krystl en Radio 2-dj Paul Rabbering zijn na hun relatie van zes jaar uit elkaar. Krystl deelde het verdrietige nieuws op haar Instagram. “We hebben een waanzinnig mooie tijd gehad samen en het is nu nog moeilijk om dat los te laten.”
De 34-jarige blondine is verdrietig, maar probeert in te zien waarom hen deze breuk is overkomen. “Ik geloof heel erg dat dingen gebeuren met een reden en dat het leven me uitdaagt,” schrijft Krystl. “Dat er niks is wat ik niet aankan en het me sterker zal maken als mens.” Paul en Krystl ontmoetten elkaar in 2012 op Noorderslag.
 

Een bericht gedeeld door K R Y S T L (@krystlmusic) op

Reacties

Krystl vond dat ze haar volgers op de hoogte moest stellen van de breuk. “Mensen vragen toch geregeld naar ons en ik heb hier ook vaak foto’s van ons samen gepost waar jullie altijd heel lief op reageerden.” En dat doen haar fans en vrienden nu ook, die de zangeres veel sterkte wensen: “Je bent een sterke vrouw en je gaat het redden.”

Lees ook: Krystl deed een aantal jaren geleden mee aan Expeditie Robinson, maar dat ging haar niet zo goed af: ze kreeg haaruitval.

Meer over:

Reageren