Zarayda en Ryanne kapot na De Wereld Rond in 6 Stappen

29 april 2016 10:54 | sterren | Door Televizier

© © Signature/SBS

Meedoen aan het Net 5-programma De Wereld Rond in 6 Stappen viel Zarayda Groenhart en Ryanne van Dorst zwaar. De dames vielen van de ene jetlag in de andere.

In de eerste aflevering van De Wereld Rond in 6 Stappen zien we hoe voormalig BNN-presentatrice Zarayda en rockster Ryanne, alias Elle Bandita, via vijf mensen bij Sharon Osbourne in Los Angeles terecht moeten komen. Het reizen door de verschillende tijdzones viel hen beiden zwaar. "Ik ben midden in een bar in slaap gevallen, zo moe was ik", aldus Ryanne in De Telegraaf.

Van Thailand naar LA

Zarayda en Ryanne werden gedropt in een rijstveld in Thailand. Met een mengeling van Japans en plat-Hollands probeerde de rockchick zich verstaanbaar te maken. "Konichiwa! Alles lekker, ja toch?"

Zware reis

Hun zoektocht ging niet van een leien dakje, aldus Zarayda. "Op een gegeven moment ben je alle gevoel voor tijd kwijt. Op tv lijkt het ook veel gemakkelijker te gaan. Al het wachten is er natuurlijk uitgeknipt. Mensen die de telefoon niet opnemen en pas uren later terugbellen bijvoorbeeld."

De dames zijn zondag 1 mei om 20.30 uur te zien bij Net 5 in De Wereld Rond in 6 Stappen.

Meer over